#громадськемісце Мешканців Франківщини попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки (карта) #іванофранківськ #ivanofrankivsk

Мешканців Франківщини попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки (карта)

.fb_iframe_widget span{width:460px !important;} .fb_iframe_widget iframe {margin: 0 !important;} .fb_edge_comment_widget { display: none !important; }

З другого по третє серпня у більшості районів області оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки.
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку обласного центру з гідрометеорології.
Так, надзвичайний рівень пожежної небезпеки оголосили в в Івано-Франківську, Коломиї, Долині та Яремче, високий рівень пожежної небезпеки оголосили на Пожежевській.
Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню).
Висока загроза виникнення пожеж у лісових масивах пов’язана з недотриманням правил пожежної безпеки, а саме: не загашені багаття, кинуті сірник або цигарка, дитячі пустощі з вогнем.
Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил безпеки під час пожежонебезпечного періоду, особливо під час перебування у лісах, парках та на відкритих територіях. А також нагадують про заборону спалювання сухої рослинності та про адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення вимог законодавства.

ДЖЕРЕЛО