#громадськемісце Віталій Перевізник: Для декого війни ніби не існує #іванофранківськ #ivanofrankivsk

Чи справедливо вважати ворогами працівників ТЦК? Що треба робити зараз, аби допомогти захисникам України? Про це та інше у своїй колонці пише франківський громадський активіст Віталій Перевізник.

Далі – його пряма мова.

<img fetchpriority="high" decoding="async" class="alignnone wp-image-353686 size-full" title=""Перевізник"” src=”https://report.if.ua/wp-content/uploads/2024/08/pereviznyk.jpg” alt=”Віталій Перевізник: Для декого війни ніби не існує” width=”800″ height=”567″ srcset=”https://report.if.ua/wp-content/uploads/2024/08/pereviznyk.jpg 800w, https://report.if.ua/wp-content/uploads/2024/08/pereviznyk-423×300.jpg 423w, https://report.if.ua/wp-content/uploads/2024/08/pereviznyk-564×400.jpg 564w” sizes=”(max-width: 800px) 100vw, 800px”>

Непростий проживаємо час – час війни! Щодня тисячі українських Героїв виконують свій обов’язок у захисті Вітчизни, віддаючи своє здоров’я, а часом і найдорожче, що в них є – своє життя…

Та, на жаль, нерідко ті, кого ще вчора називали Героями, а нині несуть службу у ТЦК за станом здоров’я після поранень, стали для багатьох людей “ворогами”, пройшовши пекло війни, втрачаючи своїх друзів на передовій.

Чи справедливо це?! Звісно ні! І кожен адекватний українець це розуміє.

Ворог підступний – він не спить, розсилаючи фейкові дописи в усіх соцмережах, за допомогою ботоферм, аби дискримінувати військових перед своїм народом і послабити дух боротьби українців проти москалів.

Для декого зараз війни нібито не існує. Гучні відпочинки, життя без донатів, презирство до людей у формі, за рахунок котрих вони мають можливість вести бізнес, жити повноцінним життям, їздити на драйвові відпочинки….

Але кожен повинен розуміти: ми мусимо перемогти у цій війні, аби у жоден дім, сім’ю, не прийшла Буча чи Ірпінь зі страшними, всім відомими наслідками.

Тому вкотре звертаємось до чоловіків, які досі ухиляються від захисту держави та виконання своїх обов’язків:

Або ми захищаємо Україну і своїх рідних зараз, або “руцкій мір” з вбивчими орками прийде у ваш дім, несучи за собою руйнацію, забираючи життя та Волю, що є найбільшою потребністю кожної людини на Землі. Вибір за вами! Слава Україні!

Читайте Руслан Марцінків: Літнє оздоровлення дітей військових теж є підтримкою захисників

Post Views: 1

ДонатДонат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні

 

ДЖЕРЕЛО