#громадськемісце Закуліся першого сольника FIЇNKA у Києві (ВІДЕО) #іванофранківськ #ivanofrankivsk

Івано-Франківська співачка FIЇNKA опублікувала на своєму каналі відео з закулісся свого першого сольного концерту в Києві, який відбувся у день її народження, 9 жовтня.

У коментарі “Галці” Ірина Вихованець, більш відома під псевдонімом FIЇNKA, поділилася своїми переживаннями.

“Я була така хвора до концерту. Я останній раз, коли була така хвора, це було 10 років тому, коли в мене пропав повністю голос. Мені зробили заливки, а я ще мала один концерт перед цим і добила голос остаточно. Я два дні просто мовчала, але все-таки вийшло”,- розповідає FIЇNKA.

Концерт зібрав людей з різних куточків України, а також зірок шоу-бізнесу, таких як Alyona alyona, Геля Зозуля, Арам Арзуманян, Орест Стафійчук, Ольга Цибульська, Jerry Heil, Анна Тульєва та група Drevo.

“Коли народ співав мої пісні, я давала мікрофон у зал, співали на діалекті кияни. І коли я казала: ‘Слава Ісусу! Слава Богу святому!’ – що я ще можу хотіти в цьому житті? Для мене це був найліпший подарунок”, – ділиться співачка про атмосферу концерту.

Крім музики, FIЇNKA привезла на концерт купу сувенірів, пляцків та виробів народних майстрів.

Детальніше у відео:

[embedded content]

Читайте також: Коли у фіналі “Євробачення” виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil і що таке “вибір продюсера” (ФОТО)

<!–

–>
<!– –>
<!– Приєднуйтеся до “Галки” у  Telegram, Instagram та Viber – найважливіші та найсвіжіші новини одразу у Вашому телефоні! –>
<!–
–>
<!–

–>

ДЖЕРЕЛО